Ζουζούνι μου σ' αγαπάω με όλη την δύναμη της ψυχής μου..

Αγάπη μου λίγο πριν μπεις στη ζωή μου, ονειρευόμουνα κάποια που να είναι, καλή, γλυκιά. Ήθελα η ζωή μου ν 'αλλάξει σενάριο, να ξεφύγει από τα ίδια και τα ίδια. Είχα γνωρίσει πολλές εδώ στο PAREA.. με άλλες έκανα σχέση, με άλλες μείναμε φίλοι και άλλες πάλι πέρασαν έτσι απλά, αδιάφορα από την ζωή μου.. Όταν ήρθες εσύ στη ζωή μου, κατάλαβα ότι αυτή, η κάποια που ονειρευόμουνα ήσουν εσύ. Έτσι ξαφνικά κάποια στιγμή στη ζωή σου έρχεται μια νεράιδα και σ' αγγίζει με το ραβδί της.

Ξαφνικά όλα αλλάζουν, οι νύχτες σου αποκτούν χρώμα και τα όνειρά σου βάφονται με τα πιο έντονα και ανεξίτηλα χρώματα. Έτσι ξαφνικά μπήκες και εσύ στη ζωή μου, ένα βράδυ.. στις 9 του Δεκέμβρη, αποφάσισες να μου μιλήσεις μετά από κάποια επίμονα μηνύματα μου.. την ίδια βραδιά ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μιλούσαμε μέχρι που το ξημέρωμα μας βρήκε μ' ένα τηλέφωνο στο χέρι.. Από εκείνη την στιγμή εισέβαλες στα όνειρά μου και κάνω μαζί σου ταξίδια μακρινά, πάνω σ' ένα ουράνιο τόξο που πρόβαλε έτσι ξαφνικά στην ψυχή μου μετά από καταιγίδα? Ποτέ στη ζωή μου, δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να αγαπήσω τόσο πολύ έναν άνθρωπο. Αποφασίσαμε να βρεθούμε.. να δει ο ένας τον άλλο.. Και έτσι έγινε.. στις 16 του ίδιου μήνα. Νιώσαμε λίγο αμήχανα κι οι δυο στην πρώτη ματιά.. αλλά αυτό ήταν.. ήμασταν και είμαστε πλέον μαζί!!! Δεν ήταν η πρώτη ματιά μέσα στο αυτοκίνητο, ούτε τα πρώτα λόγια που μαρτυρούσαν την αμηχανία και των δύο, ούτε τα ιδρωμένα χέρια σου, ούτε το πρώτο φιλί που ήρθε μετά από λίγο.. αλλά ένα εκατομμύριο μικρές λεπτομέρειες, που έκαναν και κάνουν το κάθε δευτερόλεπτο μαζί σου ξεχωριστό. Στα δυο σου μάτια βρήκα τη λάμψη που πάντα έψαχνα. Στα χείλη σου τη γλύκα που αναζητούσα.

Στο πρόσωπό σου την ομορφιά της άνοιξης και την καρδιά που ζητούσα! Πολλές φορές γελάμε, κλαίμε, θυμώνουμε.. με όλα αυτά όμως μωρό μου η αγάπη μας δυναμώνει και δεν είναι κάτι το συνηθισμένο αλλά κάτι το διαφορετικό, κάτι το αλλιώτικο. Σου προσφέρω απλόχερα την αγάπη μου, μοιράζομαι μαζί σου, τις σκέψεις μου και τα προβλήματα μου και δε διστάζω να σου εκφράσω τα συναισθήματα και τα αισθήματα μου. Εσύ τους δίνεις αξία και μου δείχνεις πόσο ωραία μπορεί να είναι η ζωή. Μαζί σου έμαθα να εκτιμώ αυτό που έχω. Τώρα πια ξέρω, μια αγκαλιά κι ένα χαμόγελο σου είναι αρκετά να με κάνουν να νιώσω υπέροχα, μοναδικά! Σε βλέπω και μέσα στα μάτια σου χάνομαι και ταξιδεύω σε ένα κόσμο εντελώς δικό μου που μόνο εγώ μπορώ να φανταστώ. Σε αγαπώ με όλη την έννοια της λέξης. Σε έχω ανάγκη. Πραγματικά σε χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ. Σε παρακαλώ μη με αφήσεις ποτέ! Είσαι η μόνη μου σκέψη, σ' ευχαριστώ που δίνεις νόημα στη ζωή μου... Η αγαπούλα σου Γιάννης.

Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...