Ιστορίες Μελών του Parea!
 
Ιστορίες Μελών

Ήταν Αύγουστος του 2002. Χαμένη κάπου στην πανέμορφη νύμφη του Θερμαϊκού για διακοπές. Θα μου πείτε. Χαμένη στο διάστημα είσαι έτσι κι αλλιώς. Εγώ απαντώ: ΗΜΟΥΝ ναι!

Δύο χρόνια μέσα σε sites, με εκατοντάδες γνωριμίες, αρκετούς καλούς φίλους, αλλά ουσιαστικά μόνη. Τρεις απόπειρες να κάνω κάτι μετά το χωρισμό μου στέφθηκαν από πλήρη αποτυχία. Δεν ψάχνω να βρω ποιος έφταιγε. Το αποτέλεσμα ήταν, πως ήμουν εγώ και το μαξιλάρι μου. Μάλιστα του είχα δώσει κι όνομα. ΜΟΝΑΞΙΑ! Έπαιρνα λοιπόν αγκαλιά την ΜΟΝΑΞΙΑ μου και κοιμόμαστε.

Ιστορίες Μελών

Ήτανε 11/02/2003. Έδινα εξετάσεις για να καλυτερεύσω το επάγγελμά μου. Κάνοντας διάλλειμα είπα να μπω μέσα στο parea. Μετά από αναζήτηση την βρήκα!! Το ψευδώνυμό της δεν θα το πω, για ευνόητους λόγους. Λόγω των διαφορετικών επαγγελμάτων μας βρίσκαμε τα μηνύματα μας την επόμενη μέρα. Την ερωτεύτηκα παράφορα από την φωνή της. Ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Γνώρισα και άλλες γυναίκες, αλλά αυτή εδώ ήταν κάτι το απερίγραπτο.

Ιστορίες Μελών

Καλησπέρα σε όλους σας. Αποφάσισα και εγώ να σας γράψω την δική μου ιστορία πριν 4 μήνες γνώρισα από εδώ τον "...." έστειλε πρώτος μήνυμα και μου ζήτησε κατευθείαν το τηλέφωνο μου , ένιωσα κάτι πολύ περίεργο , είχαμε επικοινωνία τηλεφωνική καθημερινά , μιλούσαμε 2-3 φορές την ημέρα με τις ώρες , μετά από 2 μήνες είπαμε να βρεθούμε.

Ιστορίες Μελών

....και ποιος από εμάς δεν θα ήθελε ένα ταξίδι στο "όνειρο". Ένα ταξίδι που θα τον πάει στις χώρες εκείνες τις μαγικές. Τις χώρες των αισθήσεων.....τις χώρες του απόλυτου έρωτα και αν θέλετε της αγάπης. Ένα τέτοιο ταξίδι ξεκίνησε και για μένα. Ένα απλό μήνυμα ένα πρωινό....το κοιτούσα ώρα πολύ, σκεφτόμουν ότι μετά από τόσα άλλα μηνύματα, αυτό μου φώναζε απάντησε μου.

Ιστορίες Μελών

Δεν περίμενα ποτέ ότι μέσα από ένα site σαν το Παρέα, θα γνώριζα τον άνθρωπό μου!!! Είμαι ένα άτομο πολύ κοινωνικό και είχα πολλούς φίλους. Δυστυχώς όμως το 2003 συνειδητοποίησα, ότι τα άτομα τα οποία θεωρούσα φίλους δεν άξιζαν τον κόπο (από διάφορες καταστάσεις που προέκυψαν). Έτσι, απομακρύνθηκα από πολλά άτομα, με αποτέλεσμα ξαφνικά να μείνω μόνη. Να σκεφτείτε, ότι δεν είχα έναν άνθρωπο να ανταλλάξω μια κουβέντα! Ώσπου μετά από δύο μήνες, τον Ιούλιο του 2003, αποφάσισα να μπω σε κάποιο site για να επικοινωνήσω με καινούριους ανθρώπους.

Ιστορίες Μελών

Μια μέρα βαρετή είπα κι εγώ να μπω στο ίντερνετ να σκοτώσω την ώρα μου σε site γνωριμιών. Ανάμεσα στις πολλές προσκλήσεις, μου έστειλε κι ένας πιλότος, ο οποίος μου φάνηκε πολύ "κάπως" για να ασχοληθώ μαζί του.

Ιστορίες Μελών

Αγάπη μου λίγο πριν μπεις στη ζωή μου, ονειρευόμουνα κάποια που να είναι, καλή, γλυκιά. Ήθελα η ζωή μου ν 'αλλάξει σενάριο, να ξεφύγει από τα ίδια και τα ίδια. Είχα γνωρίσει πολλές εδώ στο PAREA.. με άλλες έκανα σχέση, με άλλες μείναμε φίλοι και άλλες πάλι πέρασαν έτσι απλά, αδιάφορα από την ζωή μου.. Όταν ήρθες εσύ στη ζωή μου, κατάλαβα ότι αυτή, η κάποια που ονειρευόμουνα ήσουν εσύ. Έτσι ξαφνικά κάποια στιγμή στη ζωή σου έρχεται μια νεράιδα και σ' αγγίζει με το ραβδί της.

Ιστορίες Μελών

Είναι αρκετά δύσκολο να γνωρίσεις από εδώ κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο. Έτυχε να γνωρίσω το καμάρι μου εδώ μέσα.

Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...