Σχέσεις, Γνωριμίες, Σεξ: Πώς θα τον αποπλανήσεις

Δεν θέλει κόπο αλλά ...τρόπο .....!!!
apoplanisi

Κατάφερες  να εξασφαλίσεις ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με τον άντρα των ονείρων σου. Πώς λοιπόν θα τον αποπλανήσεις; Είτε το πιστεύεις είτε όχι δεν έχει να κάνει με το σεξ καθ’ εαυτό, αλλά με την φυσική έλξη και την οικειότητα. Δηλαδή με το πώς θα ξεμυαλίσεις την καρδιά και το μυαλό του.

Διαβάστε τα σέξι tips μας:


Γίνε ελκυστική
Η τέχνη του να ελκύεις είναι πολύ σοβαρή και καθοριστική. Έτσι προτεραιότητά σου πρέπει  είναι ο εαυτό σου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα γόβα στιλέτο, στενά προκλητικά ρούχα, ή να μπανιαριστείς με ένα βαρύ άρωμα. Αντίθετα, επιβάλλεται να είσαι  ο εαυτός σου. Να τον κερδίσεις με τα μάτια, το χαμόγελο, τις καμπύλες σου.


Γίνετε ρομαντική
Ο ρομαντισμός δεν είναι διαδικασία τυπική αλλά έκφραση που πρέπει να βγαίνει από την ψυχή σου. Αν θέλεις να οργανώσεις μία βραδιά  στο σπίτι, φρόντισε να διαμορφώσεις  το χώρο κατάλληλα. Αισθησιακή μουσική, κηροπήγια κι ένα γεύμα μυρωδάτο συνοδευόμενο από μεθυστικό κρασί ή σαμπάνια σίγουρα βοηθάνε το όλο κλίμα. Αλλά σίγουρα δεν πρέπει να επαναπαυθείς  μόνο σε αυτά, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να τον τρομάξεις και να μην καταλάβει τις προθέσεις σου. Μια πολύ καλή κίνηση θα ήταν να στολίσεις  με διακριτικό τρόπο το χώρο με όμορφα λουλούδια.

Να είστε προσεκτική
Το κλειδί στη διαδικασία της αποπλάνησης βρίσκεται σε εσάς. Να γίνετε «διαθέσιμη» χωρίς να γίνετε ενοχλητικά προκλητική. Λίγες μέρες πριν από το ραντεβού σας, στείλτε του ένα όμορφο μήνυμα, που θα του λέει πόσο πολύ θέλετε να βρεθείτε μόνοι. Μια μέρα πριν, τηλεφωνήστε του για να είστε σίγουρη πως θα έρθει και υπογραμμίστε του πόσο ενθουσιασμένη είστε και πόσο ανυπομονείτε.


Όταν βρεθείτε, πες του πόσο ελκυστικός είναι, πόσο όμορφα είναι τα μαλλιά του, το ντύσιμό του. Κάνε του περίεργες και προσωπικές ερωτήσεις, ακούσε τον με προσοχή και χαμογέλασε εγκάρδια. Αυτό θα τον κάνει να νιώσει οικειότητα και θα του δείξεις πόσο πολύ απολαμβάνεις τη συντροφιά του.


Να είσαι  αυθεντική
Στην τέχνη της αποπλάνησης πρέπει να υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο τι θέλεις και τι επιδιώκεις. Πρέπει να βρεις το κουμπί που θα ξεσηκώσει την καρδιά και το μυαλό του. Αλλά πάνω από όλα να μην του δώσεις  την αίσθηση πως προσποιείστε.


Πρέπει να νιώθει πως τον θαυμάζεις πραγματικά και τον σέβεσαι για αυτό που εκπέμπει και για τα θέλω του. Αν του αρέσει το μαγείρεμα προσκάλεσε τον στην κουζίνα να ετοιμάσετε μαζί το δείπνο. Αν όχι θα μπορούσατε να διαλέξετε τι θέλετε και να παραγγείλετε μαζί.


Φρόντισε να έχετε αρκετά αναπαυτικά μαξιλάρια στον καναπέ ώστε να χαλαρώσει αν έρχεται από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά. Αν του φερθείς απλά κι όχι σαν να είναι ένα μικρό παιδί, αν δείξεις πως δίνεις σημασία στο τι δεν του αρέσει, σίγουρα έχεις κάνει πολλά βήματα.

Να είσαι ο εαυτός σου
Τελικά το κλειδί της επιτυχίας είναι πάνω από όλα να είσαι  Ο ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Αν και υπάρχουν διάφορα τρικς για να τον κερδίσεις, όπως τα λουλούδια, η μουσική, η ατμόσφαιρα, η μουσική, πάνω από όλα πρέπει να είσαι ΕΣΥ, ακόμα κι αν κάποιες στιγμές φανεί πως είσαι ντροπαλή ή αδέξια. Είναι κι αυτό μέσα στο παιχνίδι και αρκετά χαριτωμένο. Έτσι ο σύντροφός σου θα σε βρει περισσότερο ελκυστική και θα νιώσει πολύ πιο χαλαρά κι ευχάριστα.
Λοιπόν, σου υποδείξαμε 5 τρόπους για μια επιτυχημένη αποπλάνηση. Αν κάπου κολλήσεις  να θυμάσαι πως πάνω από όλα πρέπει να κερδίσεις  την εμπιστοσύνη του, την καρδιά και το μυαλό του. Αν τα καταφέρεις σε συναισθηματικό επίπεδο, όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν φυσιολογικά. Καλή τύχη !

Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...