Σχέση με διαφορά ηλικίας ...

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά ...
agedifferent
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Έτσι λέει εδώ και χρόνια ο σοφός λαός μας. Είναι έτσι; Είναι η διαφορά χρόνων ανάμεσα σε ένα ζευγάρι απλά ένας αριθμός, ή είναι καθοριστική για μια σχέση;


Οι μικρότεροι συχνά υποστηρίζουν πως θέλουν σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, γιατί είναι ώριμη, έχει ζήσει τη ζωή της, ξέρει τι θέλει. Θέλουν σχέση, αλλά τις περισσότερες φορές ελεύθερη, χωρίς δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Απλά για σεξουαλική τέρψη, αλλά φυσικά και για εμπειρία.


Πολλές γυναίκες πάλι κι άντρες, προτιμούν πολύ μικρότερα άτομα, ίσως γιατί θέλουν να αποδείξουν στον εαυτό τους βασικά, ότι ακόμα «μετράνε» και να επιβεβαιωθούν. Στην τελευταία περίπτωση όμως δημιουργούνται εξαρτήσεις, ζήλια και καταπίεση. Κι αυτό συνηθίζεται από τους μεγαλύτερους. Δένονται συναισθηματικά κι αρχίζουν τις διεκδικήσεις.


Μπορεί μια τέτοια σχέση να επιβιώσει ή έχει ημερομηνία λήξης; Εξαρτάται από την εξέλιξη της. Πολλοί είναι εκείνοι που λένε… Για όσο πάει, για όσο περνάμε καλά. Αρκετές φορές όμως, οι καταστάσεις ανατρέπονται με απρόσμενες εξελίξεις. Άλλες φορές θετικές και άλλες αρνητικές. Όλα τα παραπάνω, δεν σημαίνουν ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να επιβιώσει μια σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας.


Όμως ο κανόνας αυτός είναι, τα υπόλοιπα εξαιρέσεις. Υπάρχουν ζευγάρια, που είτε ο άντρας είτε η γυναίκα είναι μεγαλύτεροι, καταφέρνουν να ξεπεράσουν προσωπικά και κοινωνικά – οικογενειακά εμπόδια και να συνεχίσουν για μεγάλο διάστημα ή ακόμα και «για πάντα». Καλύτερα λοιπόν να μην μπαίνουν ετικέτες στις σχέσεις και να εξελίσσονται με όποιο κόστος.

Στο κάτω κάτω ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.
Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...