Γνωριμία μέσω Chat

Πες μου πώς κάνεις τσατ να σου πω ποιος είσαι ....
chat

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και έχει γίνει ο απλός καθημερινός αλλά και αγαπημένος μας τρόπος ενημέρωσης, διασκέδασης αλλά και επικοινωνίας...

Ακόμα και αν πολλές φορές δεν το παραδεχόμαστε, όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε  φλερτάρει ή έχουμε μιλήσει έστω και μία φορά μέσω του ίντερνετ με κάποιον άγνωστο . Το Internet Chat έχει γίνει πλέον ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να βρεις φίλους, να κάνεις σχέση και φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές που κάποια ζευγάρια έφτασαν και μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μπορεί αρκετοί να είναι αυτοί που κατακρίνουν τις γνωριμίες μέσω chat και τις θεωρούν επικίνδυνες!  Άμα το καλοσκεφτούμε όμως οι ίδιοι άνθρωποι που υπάρχουν πίσω από μία οθόνη computer, οι ίδιοι ακριβώς βρίσκονται στην καθημερινή μας ζωή (στα bar, στη δουλειά, στις παρέες μας). Το θέμα είναι να μπορούμε να διακρίνουμε τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που μιλάμε, τις προθέσεις του, για να μην χάνουμε το χρόνο μας άσκοπα.

Το Parea.gr συγκέντρωσε για εσάς όλα τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε την προσωπικότητα του ανθρώπου που τσατάρετε, τους σκοπούς του αλλά και tips που θα σας βοηθήσουν να έχετε πολλές επιτυχίες στο Chat.

Ο «χαχανούλης του τσατ»: Είναι ο τύπος που θα σε προσεγγίσει με τον πιο αστείο και περίεργο τρόπο. Θα βρει μία έξυπνη ατάκα, ή θα σου κάνει πολύ πετυχημένο χιούμορ για να σου αποσπάσει την προσοχή! Στο chat μπαίνει κυρίως για να γελάσει, να περάσει την ώρα του ευχάριστα και για να ξεχαστεί από τα προβλήματά του. Από το ύφος και το  χιούμορ του μπορείς να αντιληφθείς τόσο τις προθέσεις του όσο και το επίπεδό του! Πίσω από αυτό το εύθυμο προφίλ που παρουσιάζει, μπορεί να κρύβεται ένας άνθρωπος κουρασμένος και απογοητευμένος από φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες.  Το ζητούμενό του είναι πρώτα από όλα η παρέα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει τη διάθεση για φλερτ ή μία σχέση, ωστόσο δεν βιάζεται να προχωρήσει το internet chat σε μία live γνωριμία πολύ γρήγορα. Ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσεις την κουβεντούλα μαζί του είναι να ανταποκριθείς στα αστεία του, να κάνεις ανάλαφρη κουβεντούλα μαζί του και να αφήσεις το χρόνο να σας φέρει πιο κοντά! Ακόμα και αν δεν αναπτυχθεί μεταξύ σας κάτι περισσότερο από μία διαδικτυακή φιλία, το σίγουρο είναι ότι θα σε κάνει να γελάς με τα αστεία του!

«Ο επιθετικός του τσατ»: Μπαίνει στο τσατ για να κράξει πολιτικούς, να εκτονωθεί για το ποδόσφαιρο αλλά και για να ξεσπάσει τα νεύρα του σε όποιον του δώσει την ευκαιρία! Στην προσωπική του ζωή μπορεί να είναι ο πιο ήσυχος, διακριτικός και υποχωρητικός άνθρωπος που υπάρχει, πίσω όμως από την απρόσωπη επικοινωνία που προκύπτει από το τσατ βγάζει στην επιφάνεια όλα του τα απωθημένα! Όταν ο «επιθετικός του τσατ» θέλει να φλερτάρει, θα σε προσεγγίσει ένα ειρωνικό υφάκι, κάνοντας κάποιο σχόλιο  που θα σε εκνευρίσει ή πηγαίνοντάς σου κόντρα. Όσο περίεργο και να σου φαίνεται, αυτός ο τύπος πραγματικά έχει πολλές ανασφάλειες και ο λόγος που του βγαίνει αυτή η απότομη συμπεριφορά, είναι επειδή πιστεύει ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να σε κάνει να του μιλήσεις! Συνήθως το κόλπο του πάντα πιάνει και ενώ μπορεί στην αρχή να σου φάνηκε αντιπαθής, στη συνέχεια να αρχίσεις να απολαμβάνεις την παρέα μέσω τσατ μαζί του. Να έχεις όμως στο μυαλό σου ότι οι αντιδράσεις του είναι περίεργες, για αυτό μην βιαστείς να προβείς σε μία live γνωριμία μαζί του αν δεν έχεις βεβαιωθεί πρώτα για την ποιότητα του χαρακτήρα του.


«Ο σεξομανής του τσατ»: Μπορεί να είναι κούκλος, μπορεί το προφίλ του να φαίνεται σοβαρό, όμως από την πρώτη στιγμή που θα σου μιλήσει θα πάει την κουβέντα στο πονηρό! Αυτός ο τύπος μπαίνει στο τσατ μόνο για να κάνει ερωτική κουβεντούλα, για να ικανοποιήσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις ή ακόμα και για να προγραμματίσει σε χρόνο ντε τε hot ραντεβουδάκι που θα είναι αποκλειστικά και μόνο για σεξ! Αν του αρέσεις πολύ και δεν ενδώσεις από την πρώτη στιγμή στις ερωτικές του διαθέσεις, θα έχει την υπομονή να το προσπαθήσει και με άλλους τρόπους για να σε τουμπάρει! Οι κουβέντες που θα ανταλλάξεις μαζί του, δεν θα είναι σοβαρές και δύσκολα μπορείς να αναπτύξεις μαζί του μία φιλία, ή μία σχέση. Αν όμως δεν μπορείς να αντισταθείς στην ακαταμάχητη γοητεία του και θέλεις να το συνεχίσεις μαζί του, να ξέρεις πως ότι  και να προκύψει μαζί σας θα κρατήσει πολύ λίγο!

«Ο φλερτατζής του τσατ»: Ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις εμφανίζεται ένας τύπος που σου κάνει τα πιο όμορφα κομπλιμέντα που έχεις ακούσει ποτέ σου! Σε αποθεώνει με τα λόγια του και νιώθεις ότι βρήκες επιτέλους το άλλο σου μισό, έναν άνθρωπο τρυφερό, ευαίσθητο   που ξέρει να φερθεί και ενδιαφέρεται για μία ειλικρινή και ουσιαστική σχέση! Σίγουρα μέσα από το τσατ μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς μοναδικά, όμως καλό είναι να μην ενθουσιάζεσαι ...Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να αισθάνεται την ανάγκη να δημιουργήσει ένα διαδικτυακό love story, για να επιβεβαιώνεται, χωρίς να επιθυμεί  κάτι παραπάνω ή μπορεί να θέλει να σε γοητεύσει με τα λόγια του για να σε φέρει πολύ γρήγορα στο κρεβάτι του. Σκέψου ότι για να εκφράζεται απέναντί σου με τρόπο χειμαρρώδη, λέγοντάς σου όλα τα όμορφα λόγια που σπάνια ακούς, ότι μπορεί πολύ εύκολα όλα αυτά να τα λεει και αλλού! Δεν χρειάζεται να τον απορρίψεις, ούτε και να βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.  Αν σε ενδιαφέρει να συνεχίσεις μία επικοινωνία μαζί του και θέλεις να το προχωρήσεις, θα ήταν καλύτερο για σένα να μην βιαστείς για ένα ραντεβού μαζί του. Δες αν θα συνεχίσει την επικοινωνία σας στους ίδιους ρυθμούς και μετά πράξε ανάλογα...

«Ο κρυψίνους  του τσατ»: Τα λόγια του είναι κοφτά και μετρημένα, δεν λεει πολλά για τον εαυτό του και συνήθως του αρέσει να μιλά περί ανέμων και υδάτων. Εκεί που μπορεί να κάνεις τσατ μαζί του, εντελώς ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση βγαίνει offline. Την επόμενη φορά που θα μπει θα σου βγει την δικαιολογία ότι του κόπηκε το ίντερνετ ή ότι είχε διακοπές το ρεύμα! Όταν η κουβέντα σας πηγαίνει σε πιο προσωπικό επίπεδο και τον ρωτήσεις περισσότερα στοιχεία, θα βρει μία πολύ καλή δικαιολογία για να αποφύγει να σου απαντήσει! Θα σου ζητήσει το τηλέφωνό σου, χωρίς όμως να έχει την πρόθεση να σου δώσει το δικό του. Θα σου προτείνει να βγείτε όμως θα επιμείνει η συνάντηση σας να γίνει στο μέρος που αυτός θα επιλέξει. Σίγουρα αυτός ο άνθρωπος κάτι κρύβει ...και το πιο πιθανό είναι να έχει ήδη κάποιο δεσμό ή ακόμα και έναν γάμο!

«Ο κοινωνικός του τσατ»: Μιλάει με πολλά άτομα, έχει πολλές διαδικτυακές παρέες, του αρέσει να ανταλλάσσει απόψεις και σίγουρα το τσατ μαζί του είναι μία ευχάριστη διαδικασία! Εύκολα θα γίνει το φιλαράκι σου μέσω τσατ  και οι ώρες σας θα περνούν σαν νεράκι. Είναι πάντα πρόθυμος, ευγενικός και διαθέσιμος για να ακούσει τα προβλήματά σου, να σου δώσει τις συμβουλές του και για να σου φτιάξει το κέφι! Αν αναπτυχθεί μέσα από την επικοινωνία σας κάποιο φλερτ, τότε μπορεί να έχει μία καλή εξέλιξη γιατί οι διαθέσεις του είναι καλοπροαίρετες!


Tips για επιτυχημένο Chat
  • Μην παίρνεις και τόσο σοβαρά όλες τις κουβέντες που λέγονται πίσω από μία οθόνη. Μην ξεχνάς μπορεί να μιλάς με τον «Πινόκιο» που θα σου παρουσιάσει ένα προφίλ που μπορεί να απέχει από την πραγματικότητα!

  • Κάνε το χιούμορ σου και απάντησε με αυθορμητισμό στα μηνύματα που σε ενδιαφέρουν!

  • Αν μια μέρα δεν έχεις τα κέφια σου να μιλήσεις με κάποιον, μην φοβάσαι ότι θα σε παρεξηγήσει!

  • Μην δίνεις το τηλέφωνό σου πολύ γρήγορα! Βεβαιώσου πρώτα για τον χαρακτήρα του συνομιλητή σου!

  • Μην επενδύεις συναισθηματικά από το ξεκίνημα μίας γνωριμίας που έχει προκύψει μέσω τσατ.

  • Όταν διακρίνεις πως ένα άτομο πραγματικά σε ενδιαφέρει, προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά εννοεί πίσω από τις λέξεις του.

  • Επειδή μπορεί να έχεις ήδη μία άσχημη εμπειρία από άτομο που συνομίλησες ή γνώρισες μέσω τσατ δεν χρειάζεται να καταδικάζεις τις γνωριμίες που γίνονται με αυτό τον τρόπο! Μην ξεχνάς ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός

  • Πες ξεκάθαρα αυτό που θέλεις από τα αρχικά στάδια κάθε συνομιλίας, αυτό σίγουρα θα εκτιμηθεί!

  • Μην ξεχνάς πως δεν σκέφτονται και δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι όπως εσύ.  Δείξε προσοχή λοιπόν και κάποιες στιγμές και μία μικρή καχυποψία!

Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...