Ένα βότσαλο στη λίμνη...

Ποτέ δεν πρέπει να πάψεις να διεκδικείς το άτομο που αγαπάς...
votsalo

Φαίνονταν ευτυχισμένοι. Είχαν δύο πανέμορφα παιδιά. Ένα κορίτσι 10 χρόνων και ένα αγόρι 7. Όλα έμοιαζαν υπέροχα. Μια τυπική ελληνική οικογένεια, που μαζευόταν ουσιαστικά το βράδυ σπίτι μετά τη δουλειά και τα σχολεία.
Λίγο το διάβασμα, λίγο η τηλεόραση ή το ίντερνετ, ελάχιστη κουβέντα (τα τυπικά καθημερινά) και ύπνο…


Εκείνη όμορφη αλλά είχε λίγο παραμελήσει τον εαυτό της για τα 34 χρόνια της. Εκείνος ψηλός, εντυπωσιακός, γλυκομίλητος.

Όλα έδειχναν να κυλάνε ήρεμα στη λίμνη αυτή. Μέχρι που φάνηκε η φίλη της κοπέλας. Ήταν μια «ανούσια» επίσκεψη στα γενέθλια της μικρής. Συνάδερφος της και «καλή φίλη».

Από την πρώτη στιγμή του έκανε εντύπωση και την κοιτούσε διακριτικά για να μην καταλάβει τίποτα η γυναίκα του. Και η κοπέλα δεν αδιαφορούσε. Δεν ήθελε πολύ να ανταλλάξουν με τρόπο τηλέφωνα και συναντήθηκαν.

Αυτή την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα, αλλά σίγουρα υπήρχε το ερωτικό στοιχείο κι από τις δύο πλευρές. Μίλησαν για τις ζωές τους. Εκείνη ήταν ακόμη ελεύθερη. Εκείνος άφησε να ξεδιπλωθεί για το πόσο στάσιμη και μονότονη έχει γίνει η σχέση του.

Η κοπέλα συνέχιζε με διάφορες προφάσεις να πηγαίνει σπίτι τους με σκοπό να τον αποπλανήσει. Εκείνος προς το παρόν είχε μείνει στην έλξη σαν κάτι μέσα του να τον κρατούσε. Δεν άντεξε όμως να την μην την ξαναδεί.

Αυτό έγινε δυο τρεις φορές, χωρίς να προχωρήσουν σεξουαλικά. Η γυναίκα του δεν είχε καταλάβει τίποτα…

Δεν ξέρω αν ήταν τυχερός ή άτυχος, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες, αλλά μετά την τελευταία  συνάντησή τους, άφησε το τηλέφωνό της στο τσεπάκι του πουκαμίσου του. Η σύμπτωση του πλυσίματος, ήταν η αφορμή να το βρει η γυναίκα του, που μέχρι τότε δεν έψαχνε τα ρούχα του. Το τηλέφωνο το γνώριζε, συνάδερφός της ήταν άλλωστε. Η αλήθεια είναι, πως ένιωσε τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια της. Δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί και πόσο είχαν προχωρήσει. Ξαφνικά, όλη η κοινή τους ζωή, πέρασε από τα μάτια της σαν ταινία. Το μόνο που κατάφερε να σκεφτεί, ήταν πως κάτι πρέπει να κάνει να σώσει τον γάμο της.


Το επόμενο μεσημέρι, αποφάσισε να την ακολουθήσει μετά τη δουλειά, γνωρίζοντας πως ο άντρας της σχολάει αργότερα και θα προλάβαινε να επιστρέψει στο σπίτι.


Την ακολούθησε διακριτικά πεζή και την είδε να μπαίνει σε μια κοντινή καφετέρια. Και… τον αγαπημένο της να την υποδέχεται, εγκάρδια μεν, αλλά τυπικά. Έμεινε κρυμμένη πίσω από ένα αυτοκίνητο, να δει πως θα εξελιχτεί αυτή η συνάντηση. 


Μισή ώρα μετά τους είδε να βγαίνουν μαζί και ο καθένας να ακολουθεί διαφορετικό δρόμο. Βιάστηκε να γυρίσει σπίτι πρώτη. Προσπάθησε να είναι όσο πιο φυσιολογική μπορούσε όταν εκείνος επέστρεψε αργότερα.

Αφού έφαγαν και τα παιδιά πήγαν στα δωμάτιά τους να διαβάσουν, με μια φωνή, είπαν ο ένας στον άλλο… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ…

Εκείνος της είπε μόνος του όλη την αλήθεια και πως ακόμα δεν είχε υποκύψει στον πειρασμό να προχωρήσουν αν κι οι πιέσεις δεν ήταν λίγες. Της εξήγησε πως την αγαπάει, αλλά θέλει πίσω τη γυναίκα του. Εκείνη που πάντα ήταν περιποιημένη, τη γλυκομίλητη. Εκείνη που δεν κουβαλούσε σπίτι όλα τα προβλήματα της δουλειάς και η ζωή της δεν περιστρεφόταν ΜΟΝΟ γύρω από τα παιδιά. ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ… της υπογράμμισε με δάκρυα στα μάτια. ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.


Εκείνη τον κοιτούσε κι ένιωσε σαν να ξυπνάει από λήθαργο. ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ, του είπε… Έχεις δίκιο. ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΩ. Από σήμερα θα αλλάξουν όλα.
Κι άλλαξαν. Άρχισε να προσέχει τον εαυτό της, να αναδεικνύει την ομορφιά της. Κατάλαβε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως οι σχέσεις κτίζονται μέρα με την ημέρα. Τακτοποίησε έτσι τη ζωή τους, που υπήρχε πάντα χρόνος για τους δυο τους.


Η «φίλη», ήταν το βότσαλο που έπεσε στη «γαλήνια» λίμνη και ταρακούνησε τα νερά!

Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...