Τι ξενερώνει τους άντρες;

Κορίτσια, όπως ξέρουμε πολύ καλά οι άντρες είναι περίεργα «όντα» και δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο όπως εμείς.
Ξενερώνει τους άντρες
Τι ξενερώνει τους άντρες;

Κορίτσια, όπως ξέρουμε πολύ καλά οι άντρες είναι περίεργα «όντα» και σίγουρα δεν σκέφτονται και δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως εμείς. Ένα σας διαβεβαιώνω, ότι βλέπουν τα πράγματα πολύ πιο απλά από εμάς τις γυναίκες και αν το καλοσκεφτείτε οι σκέψεις και οι αντιδράσεις τους είναι αναμενόμενες και πολλές φορές αρκετά προβλέψιμες. Σίγουρα σας έτυχε και εσάς, να κάνετε μία νέα γνωριμία, να ξεκινήσετε μία σχέση και ενώ όλα φαίνονταν πως πήγαιναν super, ξαφνικά ο ενθουσιασμός του «πρίγκιπα» έσβησε και μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε «βάτραχο». Αρκετές φορές μπορεί να αναρωτηθήκατε «Τι κάνω λάθος»; , «Μήπως είπα ή έκανα κάτι και ξενέρωσε»; Οι απορίες σας για το «τι ξενερώνει έναν άνδρα» θα σας λυθούν διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο!

Με γκάλοπ που πραγματοποιήσαμε στους άντρες «κολλητούς» μας αλλά και φυσικά στον ανδρικό πληθυσμό του Parea.gr , καταγράψαμε τους 5 πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους ξενερώνουν με μία γυναίκα και στους παραδίδουμε για να τους μελετήσετε και να συμπεριφερθείτε ανάλογα….

Πάμε λοιπόν !!!!!!!!

1. «Μου την δίνει όταν μία γυναίκα, θα μου πει με πόσους άντρες έχει πάει, αφού ξέρω καλά και ξέρει και η ίδια, ότι μου λεει παραμύθια, ποιος ο λόγος να κοροϊδευόμαστε»;

Κορίτσια, έστω και αν σας πιέσει για να ακούσει το πολυπόθητο νούμερο, μην την πατήσετε… ακόμα και την αλήθεια να του πείτε, είναι βέβαιο ότι δεν θα την πιστέψει και θα κάνει στο μυαλό του πολλαπλασιασμούς επί 3, για να βγάλει το δικό του συμπέρασμα. Άσε που θα χαλαστεί, γιατί θα σκεφτεί ότι πρέπει να βρει τον τρόπο να σε κάνει να ξεχάσεις όλους τους υπόλοιπους και θα δειλιάσει!

2. «Είναι εντελώς βαρετό, όταν μου μιλά για τον πρώην της, μου αναφέρει τι πέρασαν μαζί ή μερικές φορές με συγκρίνει».

Πρέπει όλες μας να βάλουμε στο μυαλουδάκι μας, ότι τους άντρες δεν τους ενδιαφέρει το παρελθόν μας, κοιτάζουν μόνο το παρόν. Οι συζητήσεις λοιπόν για το πόσο ψεύτης ήταν ο πρώην, που σε κορόιδεψε και σε πλήγωσε ανεπανόρθωτα, θα τον κάνουν πολύ γρήγορα να χασμουριέται και να παίζει με το κινητό του. Αν πάλι θέλεις να τον «τσιγκλήσεις» για να ζηλέψει, συγκρίνοντάς τον με τον πρώην σου, τότε σίγουρα το έχεις χάσει το παιχνίδι …θα σε στείλει στον πρώην σου!

3. «Βγήκαμε 5 - 6 φορές, περάσαμε καλά και αυτή νομίζει τώρα ότι έχουμε δεσμό. Οι γυναίκες που σκέφτονται μόνο τη δέσμευση, με πνίγουν και με κάνουν να το βάζω στα πόδια»

Ακόμα και αν έχετε έρθει αρκετά κοντά και έχει αρχίσει και αυτός να αισθάνεται ότι είστε μαζί και έχετε σχέση, αν θελήσεις να του τονίσεις με τα λόγια σου και του δώσεις να καταλάβει ότι αισθάνεσαι πως «έδεσες το γάιδαρο σου» και ότι πλέον έχετε ξεκινήσει δεσμό, το πιο πιθανό είναι να τον κάνεις να μαγκωθεί και να το βάλεις στα πόδια. Δεν χρειάζονται διευκρινήσεις για το τι έχετε, αυτό φαίνεται από τις πράξεις και όχι από τα λόγια. Άφησέ τον αυτόν να αμφιβάλλει… εξάλλου είναι στο «αίμα» του ο άντρας να είναι ο κυνηγός, δώσε του λοιπόν την ευκαιρία να σε κυνηγήσει ο ίδιος για σχέση!

4. «Μπορεί να ζω τον μεγαλύτερο έρωτα, να έχω βρει την γυναίκα των ονείρων μου, όταν όμως αυτή ξεκινήσει να γκρινιάζει, τότε τα ξεχνάω όλα»

Η γκρίνια είναι ένα γυναικείο «σπορ» και έστω και αν δεν το παραδεχόμαστε, ε ναι λοιπόν είμαστε γκρινιάρες πολύ περισσότερο από ότι οι άνδρες. Σας διαβεβαιώνω, ότι κάθε άνδρας, κάθε ηλικίας και κουλτούρας, απεχθάνεται την γκρίνια. Άλλος θα αδιαφορήσει και θα σε γράψει στα παλιά του τα παπούτσια, άλλος θα καβγαδίσει μαζί σου και θα σου κόψει τον τσαμπουκά και άλλος δεν θα κάτσει να το «βασανίσει», θα ξενερώσει και θα την κάνει με «ελαφρά»! Το ξέρω πως είναι δύσκολο να κόψουμε την γκρίνια, όμως τουλάχιστον στα αρχικά στάδια μιας σχέσης, για να μην βγάλουμε μόνες μας τα ματάκια μας, θα πρέπει να μην γκρινιάζουμε. Ακόμα και αν έχετε σοβαρούς λόγους για να γκρινιάξετε αγαπητές μου φίλες, προσποιηθείτε και δείξτε με την στάση σας, το λόγο που δεν αισθάνεστε καλά!

4. «Με ξενερώνει μια γυναίκα όταν προσπαθεί να μου επιβληθεί κάνοντάς μου έλεγχο, όταν δυσανασχετεί που θέλω να βγαίνω και με τους κολλητούς μου και όταν ζητά να κάνουμε τα πάντα μαζί, αν η γυναίκα δεν έχει και δική της ζωή, γίνεται κουραστική και βαρετή»!

Όταν εμείς οι γυναίκες ερωτευόμαστε, τα δίνουμε όλα, αποτραβιόμαστε από τις παρέες μας και τα ενδιαφέροντά μας και επικεντρωνόμαστε στο ταίρι μας… ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!! Έχετε σκεφτεί ότι αν αφοσιωθείτε μόνο στο σύντροφό σας και αφήσετε την δική σας ζωή stand by (δηλ. σε αναμονή), αν πάει κάτι στραβά αυτό που θα καταφέρετε είναι να μείνετε εντελώς μόνες; Παράλληλα όμως γρήγορα το ταίρι σας θα βαρεθεί, γιατί θα νιώσει ότι ασφυκτιά από τη σχέση σας. Κανένας άνδρας δεν θέλει να είναι το μονοπώλιο του ενδιαφέροντός σας. Κάθε αρσενικό θέλει δίπλα του μία γυναίκα δραστήρια, κοινωνική, με ενδιαφέροντα και δική της ζωή. Αν πάλι θελήσετε να κολλήσετε σαν «κολαούζο» από δίπλα του, όταν αυτός επιθυμεί να βγει με τα κολλητήρια του, για ποτό ή για μπάλα, τότε πολύ γρήγορα θα αναζητήσει και πάλι την ελευθερία του, αφού θα έχει βαρεθεί!

Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...