Παράνομες αγάπες

Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία ...για αυτό και οι «παράνομες» σχέσεις ανθρώπων, έχουν την ίδια κατάληξη
Παράνομη Αγάπη

Γνωρίστηκαν σε ένα κουτούκι. Κάθονταν πλάτη – πλάτη. Κάποια στιγμή της έπεσε η ζακέτα κι έσκυψε να την πιάσει. Εκείνος γύρισε κι απότομα τα βλέμματά τους αγκαλιάστηκαν. Αυτό ήταν! Κεραυνοβόλος έρωτας.

Ήταν προσεκτικά ντυμένος, casual αλλά πολύ ταιριαστά και χαμογελούσε με αυτοπεποίθηση. Η γοητεία του ήταν ακαταμάχητη και ακόμα όταν το σκέφτεται μετά από τόσο καιρό, ήταν υπέροχος. Ήταν με μια παρέα φίλων από τη δουλειά του, όπως είπε. Εκείνη με φιλικά ζευγάρια, αλλά εκείνο το βράδυ μόνη.

Στη συνέχεια, λίγο το κρασί, λίγο τα τραγούδια που όλοι μαζί τραγουδούσαν, λίγο που χόρεψαν, δεν άργησαν να ψιλοκουβεντιάζουν σαν γνώριμοι από παλιά. Καλός συνομιλητής και χωρίς δεύτερη κουβέντα ωραίος άντρας.

Εργαζόταν σε μεγάλη εταιρία στο εξωτερικό, αλλά ερχόταν πάρα πολύ συχνά στην Ελλάδα για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δεν της έκρυψε από την αρχή πως είναι παντρεμένος και μάλιστα είχαν και παιδάκι. Η κοπέλα είχε τελειώσει το Πανεπιστήμιο και έκανε άσκηση σε δικηγορικό γραφείο, αν και ήθελε να ακολουθήσει καριέρα στο δικαστικό σώμα. Ευτυχώς βοηθούσαν και οι γονείς, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να τα βγάλει πέρα μόνη της.

Δεν ήταν μόνη. Είχε σχέση αρκετό καιρό με ένα παιδί που μαζί πήγαιναν και μαζί τελείωσαν τη Νομική και πολλούς φίλους έτσι ώστε δεν ένιωθε να υπάρχουν ελλείψεις και κενά στη ζωή της. Οι πρώτες κουβέντες που αντάλλαξαν έφταναν να την κάνουν να διώξει κάθε αναστολή και ίσως ενοχή και να αισθανθεί παράξενα. Καταλάβαινε πως δεν του ήταν αδιάφορη και όμως δεν έκανε κίνηση να της ζητήσει να την ξαναδεί όταν ήλθε η ώρα να φύγει με την παρέα του.

Όταν όμως το σύμπαν συνωμοτεί, τότε όλα θα συμβούν. Λίγες μέρες μετά, σαν να ήλπιζε να τον ξαναδεί, πήγε με το φίλο της στο ίδιο κουτούκι. Ασυναίσθητα κοιτούσε συνέχεια την είσοδο μήπως τον δει κι όταν αυτό έγινε ένιωσε μέσα της κάτι σαν σεισμό. Το ότι κι εκείνος είχε βγει με τη γυναίκα του, δεν τον εμπόδισε να βρει τρόπο να της δώσει το τηλέφωνό του, με την υποσημείωση. «Πάρε αύριο πρωί, φεύγω σύντομα».

«Μα πως γίνεται να αισθάνομαι τόσα για κάποιον που είδα δυο φορές;» Αναρωτήθηκε, ενώ περίμενε ανυπόμονα να ξημερώσει, να πιει ένα καφέ και να του τηλεφωνήσει. Ήξερε πως έχει οικογένεια αλλά οι αναστολές της πήγαν περίπατο. Κάπως έτσι ξεκίνησαν και κάπως έτσι ανακοίνωσε ψυχρά στο φίλο της ότι δεν νιώθει τίποτα πια για εκείνον.

Στην αρχή «η νέα παράνομη αγάπη» ήλθε στην Ελλάδα κάποιες φορές, χωρίς να το ξέρει η γυναίκα του. Οικονομικά ήταν ασύμφορο κι αποφάσισαν να πάει καλύτερα εκείνη κοντά του. Εκεί δεν θα τους γνώριζε κανείς και θα είχαν ευκολία κινήσεων. Με μιας ξέχασε τα όνειρα για το δικαστικό σώμα, αρκεί να ήταν μαζί του.

Η αλήθεια είναι, πως αρχικά ένιωθε τύψεις κι ενοχές που η σχέση τους τον ανάγκαζε να λέει ένα σωρό ψέματα στη γυναίκα του και να προσπαθεί να πηγαίνει Ελλάδα όσο πιο λίγο γινόταν. Πολύ γρήγορα αφέθηκε, άρχισε να πιστεύει πως κι εκείνος ήταν ερωτευμένος μαζί της κι άρχισε να ονειρεύεται. Όλα τα έβλεπε εξωραϊσμένα και πως απλά έπρεπε να είναι έτσι. Μέσα της, τον «φανταζόταν» να εγκαταλείπει την οικογένειά του για να ζήσουν για πάντα μαζί.

Στην αρχή όλα ήταν όμορφα και ήρεμα. Με εξαίρεση ότι εκείνη δεν γνώριζε τη γλώσσα κι ως εκ τούτου δεν μπορούσε να δουλέψει, έστω για τα έξοδά της. Την συντηρούσε εκείνος. Ατελείωτες βόλτες στην πόλη, ψώνια κι επιστροφή να τακτοποιήσει το σπίτι μέχρι να σχολάσει εκείνος.

Ο καιρός περνούσε, αλλά κάθε φορά που του άνοιγε συζήτηση για το μέλλον τους, της απαντούσε πως κάποια στιγμή θα το πει στη γυναίκα του, αλλά τελείως αόριστα. Της είχε κρύψει το γεγονός, ότι πριν την γνωρίσει, είχε ζητήσει από την εταιρεία του να πάρει μετάθεση για Ελλάδα, λόγω της οικογενείας του. Κι όπως ήταν επόμενο, θα ήταν η αρχή του τέλους. Έτσι, εκεί που περίμενε να της ανακοινώσει πως όταν γυρίσουν στην Ελλάδα θα ζητήσει διαζύγιο, λίγες μέρες πριν επιστρέψουν, της ζήτησε πολύ απλά να χωρίσουν, επειδή δεν την αγαπούσε πλέον.

Τελευταία φορά που τον είδε, ήταν στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Δεν την κοιτούσε στα μάτια. Ίσως πονούσε, ίσως ήθελε να απαλλαγεί. Τι σημασία είχε πια; Ένα τυπικό «καλή τύχη» κι ένα αόριστο φιλί κι έφυγε.

Έμεινε μόνη στο σπίτι που είχε πριν πάει να τον βρει. Βασανιστικά ερωτηματικά την γέμισαν. Την αγάπησε ποτέ; Η απλά ήταν ένα σωσίβιο για όσο διάστημα ήταν μακριά από την οικογένειά του; Όπως και να είχε, έζησε μαζί του κι αυτό αν όχι κέρδος, ήταν εμπειρία!

Τελικά ποτέ δεν έγινε δικός της!

Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...