Εραστές express

Κάποιοι επίδοξοι ή μη εραστές κτυπούν εκεί που δεν το περιμένετε.
Εραστές express

Γιομάτοι υποσχέσεις, μόλις πάρουν αυτό που θέλουν, χάνονται πολύ γρήγορα.

Γνωριστήκατε πρόσφατα και βγαίνετε λίγο καιρό. Εσείς όμως θα ορκιζόσασταν ότι σας λατρεύει ήδη. Ίσως γιατί κι εκείνος δείχνει πολύ ερωτευμένος και δεν χάνει ευκαιρία να σας το δείξει. Και ξαφνικά, εκεί που όλα είναι τέλεια, εξαφανίζεται ως δια μαγείας και σας αφήνει σύξυλη.

Μην τρέξετε να δηλώσετε την εξαφάνισή του στο πιο κοντινό Τμήμα. Κι οπωσδήποτε δεν ήταν εξωγήινος. Καλώς ή κακώς, τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, κάτι σαν έγκλημα εκ προμελέτης. Όλα υπολογισμένα.

Υπάρχουν οι επαγγελματίες εραστές. Πιο κάτω αναφερόμαστε στους 4 περισσότερο επικίνδυνους.


Ένας Δον Ζουάν

Αρχίζει τη στενή πολιορκία και βρίσκει συνέχεια ευκαιρίες να σας δείχνει το ενδιαφέρον του με χίλιους δύο τρόπους. Αφιερώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, κολακευτικά και γεμάτα αίσθημα μηνύματα στο κινητό ή στον τηλεφωνητή σας, ανθοδέσμες όπου βρίσκεστε.

Πως θα τον «πάρετε είδηση;»

Αποφεύγει προσεκτικά να περπατάτε μαζί σε ανοιχτούς χώρους. Δεν μιλάει για το πως θα εξελιχτεί η σχέσης σας και δεν ανοίγετε γενικά.

Τι μπορείτε να κάνετε

Προσέχετε και μετράτε κάθε τι που λέει ή κάνει και δεν του αφήνετε περιθώρια να σας λέει παραμύθια. Αν π.χ σας πει «έχω τρελαθεί μαζί σου», κάντε του την απλή ερώτηση…. «Καλά, πότε πρόλαβες, βγαίνουμε λίγο διάστημα». Αυτό θα τον κάνει να προσγειωθεί.

Μιλάει συχνά για την πρώην του

Αν σας μιλάει συνέχεια για την πρώην σχέση του σε σημείο εκνευριστικό, αμέσως να καταλάβετε πως είναι κολλημένος. Απλά έχει πληγωθεί από την πρώην και ζητάει παρηγοριά. Θέλει να ξεφύγει και σας χρησιμοποιεί σαν υποκατάστατο. Άδικα θα κουραστείτε να του εξηγήσετε πως δεν είστε όλες ίδιες και δεν πρέπει να φοβάται. Με λίγα λόγια, θέλει να την «πληρώσει» η επόμενη. Και όταν καταλάβει πως είστε ερωτευμένη μαζί του, το πιθανότερο είναι σας εγκαταλείψει.

Πως πρέπει να αντιδράσετε;

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να φύγετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Ο και καλά… άνετος

Ποτέ δεν προγραμματίζει πότε θα βγείτε και αν τον στήσετε σε κάποιο ραντεβού, δεν διαμαρτύρεται καθόλου. Αφού δεν αντιδρά σε ότι και να κάνετε, κάτι πάει στραβά και πρέπει να κινήσει τις υποψίες σας. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον ενοχλεί, αλλά δεν έχει επιχειρήματα και δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος μαζί σας. Στο τέλος θα την κάνει «με ελαφρά πηδηματάκια».

Πως πρέπει να αντιδράσετε;

Να επιμένετε να τον ρωτάτε τι πραγματικά ζητάει και να αναλαμβάνει μικρές πρωτοβουλίες. Έτσι θα ξεσκεπαστεί.

Έχει κλειστοφοβία

Είστε μαζί κάποιο διάστημα και συχνά πυκνά είναι λογικό να του προτείνετε να βγείτε με φίλους σας ή και δικούς του. Αρκετοί από αυτούς, πιστεύουν πως έτσι τους στερείτε τον «ζωτικό τους χώρο», πως δυσκολεύονται να αναπνεύσουν και ότι με αυτό τον τρόπο τους ελέγχετε. Συχνά αντιδρούν σπασμωδικά και εξαφανίζονται αμέσως. Συνέχεια ζητούν περιθώρια, χρόνο να σκεφτούν. Όταν νιώσουν πιεσμένοι… «μην είδατε τον Παναγή».

Πως πρέπει να αντιδράσετε

Κοιτάξτε να παίξετε έξυπνα, χαλαρά. Μπορείτε αντί να του προτείνετε… «πάμε για ποτό με την Ελένη»… να πείτε… «θα πάω για ποτό με την Ελένη, θέλεις να έρθεις μαζί μας;»

Καλή επιτυχία και προσοχή.

Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...