Ήθελα στην ντουλάπα μου να υπάρχει μία τάξη…

Μετά από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, αναπολούμε τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης.
Ντουλάπα
Καλό όμως είναι, αντί να ταξιδεύουμε ενώ έχουμε γυρίσει στον προορισμό μας, να ρίξουμε την ενέργειά μας στο λιμάνι μας, στο σπίτι μας.

Το γλυκό καταφύγιο κάθε γυναίκας, είναι η ντουλάπα της. Ακολουθείστε λοιπόν τα βήματά μας, και απαλλαγείτε από κάθε τι μη χρήσιμο, πολυχρησιμοποιημένο ή φθαρμένο.


Η εξωτερική της εμφάνιση

Αν σας έχει κουράσει το χρώμα της ντουλάπας σας, αλλάξτε το σύμφωνα με τη διάθεσή σας. Αφήστε να ξεδιπλωθούν οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και βάψτε την σε ότι χρώμα σας αρέσει.

Το ξεχωριστό της άρωμα.

Στην αγορά υπάρχουν ειδικά αρωματικά χαρτιά που μπορείτε άνετα να στρώσετε στα συρτάρια και τα ράφια σας. Μπορείτε ανάμεσα στα ρούχα σας να βάλετε μικρά πάνινα σακουλάκια με διάφορα αρωματικά που θα δίνουν στο χώρο και τα ρούχα έναν ξεχωριστό τόνο.

Αρχίστε ανασκαφές.

Αφήστε να ξυπνήσει μέσα σας ο Indiana Jones κι αρχίστε την εξερεύνηση. Βάλτε ξεχωριστά ρούχα που έχετε να φορέσετε πάρα πολύ καιρό και απλά αποφασίστε να τα ξεφορτωθείτε. Άλλωστε χρόνο με το χρόνο η μόδα αλλάζει και είναι ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Έτσι, μπορείτε είτε να τα πετάξετε, ή ακόμα και να τα χαρίσετε.

Σωστή ταξινόμηση

Θα είναι δική σας ευκολία, αν τακτοποιήσετε τα ρούχα σας σε κρεμάστρες, ανάλογα με την εποχή, το χρώμα, ή ακόμα και την περίσταση που τα φοράτε. Καλό είναι πάνω σε κάθε κρεμάστρα να υπάρχει ένα ρούχο για να μην τσαλακώνονται. Επίσης μπορείτε να κάνετε και συνδυασμούς, έτσι ώστε να γλυτώνετε χρόνο όταν θέλετε να επιλέξετε. Αν υπάρχει δεύτερη ντουλάπα, τοποθετείστε εκεί τα ρούχα που είναι εκτός εποχής και βρείτε τρόπους να τα προστατέψετε από τον βλαβερό σκόρο.

Δημιουργείστε έξτρα χώρους

Αν η ντουλάπα σας είναι μικρή, μπορείτε πανεύκολα και με πολύ μικρό κόστος, να δημιουργήσετε νέους χώρους, όπως ειδικά συρτάρια ή ράφια από πεπιεσμένο χαρτί. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε εσώρουχα, ή μπλουζάκια που πιάνουν μικρό χώρο. Μια καλή ιδέα, είναι να αγοράσετε όμορφα καλαθάκια ή χρωματιστά κουτιά, βάλτε μέσα τα αξεσουάρ σας. Στη μέσα μεριά της ντουλάπας μπορείτε να φτιάξετε ένα μικρό κρεμαστάρι ή περισσότερα και να κρεμάσετε φουλάρια, κασκόλ ή ζώνες.

Πώς να φυλάτε σωστά

Έχετε πρόβλημα με τα πολλαπλά ζευγάρια παπουτσιών; Μπορείτε να τα ξεχωρίσετε ανάλογα με την εποχή και να τα κρύψετε μέσα σε κουτιά. Επάνω στα κουτιά αυτά, κολλήστε ετικέτες, γράφοντας επάνω τι περιέχει το κάθε κουτί. Θα μπορούσατε να τα βάλετε και σε διάφανα κουτιά, ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό τους. Τις τσάντες σας, όσες δεν είναι η εποχή τους, τοποθετείστε τις σε διάφανες σακούλες ώστε να μην σκονίζονται και κρατήστε μόνο όσες χρησιμοποιείτε.

Πως θα επιλέξω τη σωστή κρεμάστρα

Κατά γενική ομολογία, στις περισσότερες ντουλάπες, οι κρεμάστρες είναι φτιαγμένες από πλαστικό. Κι όμως, έμπειροι έμποροι λένε, πως δεν είναι σωστό γιατί το πλαστικό μετά από συχνή χρήση, δημιουργεί αλλοιώσεις στα ρούχα. Καλύτερα να διαλέξετε κρεμάστρες φτιαγμένες από ξύλο ή ακόμα και μεταλλικές, που είναι και περισσότερο καλαίσθητες.

Τι θα φορέσω αύριο

Καθημερινό πρόβλημα των γυναικών, είναι η ερώτηση.. τι θα φορέσω αύριο; Καθημερινά ξοδεύουν αρκετό χρόνο μπροστά στην ντουλάπα, σε μια προσπάθεια να αποφασίσουν τι θα φορέσουν. Μια έξυπνη λύση είναι, να τοποθετήσετε ένα γάντζο σε ένα πλαϊνό μέρος της ντουλάπας, ή μια ξεχωριστή σε χρώμα ή υλικό κρεμάστρα, που θα ξέρετε πως εκεί, έχετε ήδη επιλέξει τα ρούχα της επόμενης ημέρας. Αυτό (η επιλογή) πρέπει να γίνεται πάντα την προηγούμενη βραδιά. Έτσι, όσο χρόνο θα σπαταλούσατε για να βρείτε ρούχα. Θα είναι κέρδος.

Χρήσιμα TIPS

Μπορείτε να αποξηράνετε μερικά από τα αγαπημένα σας λουλούδια και να τα τοποθετήσετε σε πλαστικά σακουλάκια. Αν δεν θέλετε να χαλάσετε ή δεν διαθέτετε τα απαραίτητα χρήματα για να αγοράσετε κουτιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουτιά από παπούτσια που αγοράσατε και να τα επενδύσετε με πολύχρωμο χαρτί. Ρούχα «άχρηστα» για εσάς, τα δίνετε στην ενορία σας αν συγκεντρώνει μεταχειρισμένα.
Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...