Η γλώσσα του σώματος

Μόνο για γυναίκες: Η γλώσσα του σώματος στο πρώτο ραντεβού!
Γλώσσα του σώματος
Μόνο για γυναίκες: Η γλώσσα του σώματος στο πρώτο ραντεβού!

Εδώ και καιρό μιλάς με έναν τύπο καθημερινά στο parea, σου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση και παίρνεις τελικά τη μεγάλη απόφαση να βρεθείτε από κοντά. Η αγωνία σου είναι μεγάλη και θέλεις να κάνεις τα πάντα για να τον εντυπωσιάσεις και για να έχει happy end αυτή η γνωριμία. Εκτός από το ντύσιμο και την εμφάνισή σου υπάρχει άλλο ένα «μυστικό», για να καταφέρεις να τον γοητεύσεις και για να υπάρξουν και άλλα πολλά ραντεβού ... και δεν είναι κανένα άλλο εκτός από τη γλώσσα του σώματος!

Γνώριζες ότι οι κινήσεις και οι χειρονομίες σου στο πρώτο ραντεβού μπορούν να δημιουργήσουν έλξη και ρομαντική διάθεση στο άτομο που έχεις συναντήσει; Αν θέλεις λοιπόν το πρώτο ραντεβού να εξελιχθεί σε μία όμορφη ερωτική σχέση, διάβασε τις συμβουλές μας και ακολούθησε τα μυστικά της γλώσσας του σώματος, για να έχεις ερωτική επιτυχία!

Ξεκινάμε λοιπόν ....

Έχεις φροντίσει να φοράς ένα ρούχο που θα αναδεικνύει τα όμορφα σημεία του κορμιού σου, έχεις επιμεληθεί το μακιγιάζ και το μανικιούρ σου με τον καλύτερο τρόπο και έχεις ήδη προγραμματίσει τι θα πεις και πώς θα συμπεριφερθείς. Στόχος σου είναι η πρώτη εντύπωση που θα δώσεις να μείνει αξέχαστη .....

Μέχρι εδώ καλά τα πάμε ...

Όσο καλά και να έχεις σχεδιάσει το πρώτο σου ραντεβού, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει η σχετική αμηχανία, που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς άβολα και η εξέλιξη να μην είναι έτσι όπως μέχρι τώρα φανταζόσουν. Για αυτό χαλάρωσε και συμπεριφέρσου σαν να βγαίνεις για έναν καφέ με τον κολλητό σου φίλο, που νιώθεις πλήρη οικειότητα μαζί του!

Μέσα από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί έχει αποδειχθεί, ότι οι άνδρες νιώθουν ερωτική έλξη για τις γυναίκες που όταν τις συναντούν για πρώτη φορά, είναι άνετες, χαλαρές και χωρίς άγχος. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν μία γυναίκα είναι πραγματικά ο εαυτός της, μπορεί να αναδείξει ακόμα καλύτερα την θηλυκότητά της και οι κινήσεις της είναι σαφώς πιο γλυκές, που προσδίδουν αμέσως γοητεία!

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις και τι πρέπει να αποφύγεις στις κινήσεις και στις χειρονομίες σου, για να μην ξεκολλά τα μάτια του από πάνω σου:

1.Χαλάρωσε τις κινήσεις των χεριών σου!

Είναι γνωστό ότι η αμηχανία του πρώτου ραντεβού κάνει τις περισσότερες από εμάς, να σφίγγουμε και να τρίβουμε τα χέρια μας, να παίζουμε με τα δάχτυλά μας ή να τα χτυπούμε ρυθμικά και ανυπόμονα στο τραπέζι ή στο πόδι μας. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που δημιουργεί επιπλέον ένταση τη στιγμή που θα έπρεπε να απολαμβάνουμε και η γλώσσα του σώματος μας περνά το μήνυμα ότι έχουμε πολύ σκληρή προσωπικότητά! Χαλάρωσε τους ώμους σου, άφησε τους καρπούς σου ελεύθερους και μην ξεχνάς να ανοίγεις και να κινείς τις παλάμες σου. Βάλε τα χέρια σου μπροστά από το κορμί σου, και φαντάσου ότι είναι ελαφρά σαν πούπουλο, σαν να μην έχουν κόκαλα. Κάθε στιγμή που θα πιάνεις το ποτήρι, το πιρούνι ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι απαλές, μαλακές και αρκετά τρυφερές. Απέφυγε τις άγαρμπες, απότομες και αδέξιες κινήσεις, γιατί τότε θα προσέξει τη νευρικότητά σου και δεν θα δώσει καμία σημασία σε όλα τα υπόλοιπα μέρη του κορμιού σου . Ανέδειξε την θηλυκότητά σου, με πολύ λεπτεπίλεπτες, χαλαρές, μαλακές και ήρεμες κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα τον κάνεις να επικεντρώσει το βλέμμα του στα υπόλοιπα σέξι μέρη του κορμιού σου !

2. Διατήρησε ίσια τη στάση του κορμιού σου και μην σκύβεις προς το μέρος του.

Όταν μία γυναίκα, ενώ είναι καθισμένη και απολαμβάνει τον καφέ της με έναν άνδρα, το κορμί της παίρνει μία ελαφριά στάση προς το μέρος του , υποδηλώνει επιθετικότητα και μεγάλη άμυνα. Αν η στάση του κορμιού σου είναι σκυφτή, τότε ασυνείδητα θα συμπεράνει ότι δεν είσαι έτοιμη για σχέση και ότι είσαι τόσο ανεξάρτητη που δεν υπάρχει χώρος στη ζωή σου για έναν άνδρα. Για αυτό λοιπόν ακούμπησε την πλάτη σου στην καρέκλα σου σε ίσια στάση, οι ώμοι σου θα πρέπει να κοιτούν τον άνδρα που έχει απέναντί σου και οι κινήσεις του κορμού σου είναι καλύτερο να είναι προς τα πίσω, προς τα αριστερά ή στα δεξιά. Αν ο άντρας που συνομιλείς κάθεται ακριβώς απέναντί σου, τότε τοποθέτησε το ένα σου πόδι πίσω από το άλλο. Είναι πολύ σημαντικό το βάρος σου να μετατοπίζεται μακριά από το μέρος του.

3. Κράτησε τους ώμους και το λαιμό σου ...στο ύψος τους !

Όταν είμαστε σε νευρικότητα και νιώθουμε λίγο άβολα, τότε ο λαιμός και οι ώμοι μας έχουν «πλαστικές κινήσεις» αλλά και ένταση. Όταν ένας άνδρας βλέπει μία γυναίκα απέναντί του που οι ώμοι της είναι σφιγμένοι, ανεβασμένοι ή σκυφτοί, νιώθει πως απειλείται! Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά χαλάρωσε το κορμί σου, προσπάθησε να μην σου φτάσουν οι ώμοι στα αυτιά, αλλά να μην είναι και σκυφτοί μπροστά στο στήθος σου. Ο λαιμός σου πρέπει και αυτός να κινείται χαλαρά και άνετα μαζί με το υπόλοιπο κορμί καθώς μιλάς. Με αυτό τον τρόπο θα εξωτερικεύσεις όλη την γλυκύτητα που κρύβεις μέσα σου και θα τον κάνεις και αυτόν να χαλαρώσει και να νιώσει πιο άνετα μαζί σου.

4. Κάνε ένα βήμα πίσω, απομακρύνσου για λίγο από κοντά του!

Κάνετε έναν ρομαντικό περίπατο;

Τότε διατήρησε κάποια απόσταση μεταξύ σας και γιατί όχι κάποιες στιγμές να έχει το προβάδισμα.

Πίνετε το καφεδάκι σας ή γευματίζετε;

Μην κάτσεις δίπλα του, προτίμησε απέναντί του.

Στα πρώτα ραντεβού προσπάθησε να διατηρήσεις τις αποστάσεις σου. Με αυτό τον τρόπο, θα εκπέμπεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και θα έχεις τον έλεγχο της επικοινωνίας σας. Όσο κρατάς τις αποστάσεις σου από έναν άνδρα, τόσο πιο πολύ θα σε πλησιάζει.

Να θυμάσαι πως με χαλαρές κινήσεις του κορμιού σου θα καταφέρεις να έχεις εσύ το «παιχνίδι» στα χέρια σου και σίγουρα δεν θα ξεκολλά τα μάτια του από πάνω σου!

Για να μάθεις ακόμα μεγαλύτερα μυστικά για την γλώσσα του σώματος και για να μπορείς να αποκρυπτογραφήσεις όλες τις κινήσεις του για να καταλάβεις αν σε θέλει κάνε κλικ εδώ (Link oroskopos με αντίστοιχο άρθρο)

Καλή επιτυχία!

Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...