Τρεις καυτές ενδείξεις που δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να σου είναι πιστός ….

Ας το παραδεχτούμε, το «κέρατο» είναι μέσα στη ζωή και οι περισσότερες σχέσεις κάποια στιγμή
ΑΠΙΣΤΙΑ
Τρεις καυτές ενδείξεις που δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να σου είναι πιστός ….
Ας το παραδεχτούμε, το «κέρατο» είναι μέσα στη ζωή και οι περισσότερες σχέσεις κάποια στιγμή είναι πολύ πιθανό να περάσουν το στάδιο της απιστίας. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί το 60% των ανδρών, θα απατήσουν έστω και μία φορά τον μόνιμο δεσμό τους. Έτσι λοιπόν αν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 10 άνδρες, τότε θα πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζεις, ότι οι 6 από αυτούς θα σε κερατώσουν, ενώ οι 4 από αυτούς, θα σου είναι πιστοί.
Επειδή κυριαρχεί η άποψη πως ο τελευταίος που ανακαλύπτει την απιστία, είναι αυτός που την δέχεται, δηλαδή ο ενδιαφερόμενος, σας ετοιμάσαμε 3 ενδεικτικά σημάδια, που θα σας κάνουν γρήγορα να καταλάβετε, ότι πρέπει να το βάλετε στα πόδια … Αν λοιπόν ξεκινήσεις σχέση, με έναν από τους παρακάτω τύπους ανδρών, τότε θα πρέπει να είσαι για όλα έτοιμη ….


1. Είναι μυστικοπαθής.
Ο άνθρωπος που δεν ανοίγεται να μιλήσει πολύ για τον εαυτό του, για τη ζωή του, για τις εμπειρίες του ή σε κρατά σε απόσταση από την προσωπική του ζωή, είναι βέβαιο ότι κάτι κρύβει … Όσες δικαιολογίες και να ακούσεις λοιπόν του στυλ : «Είναι νωρίς ακόμα, κάτσε να γνωριστούμε καλύτερα, να το πάμε σιγά – σιγά», τότε όχι μόνο κράτα πισινή… αλλά καλύτερα δώσε «κόκκινη κάρτα»! Μην ξεχνάς πως η επικοινωνία και η θέληση να γνωρίσεις έναν άνθρωπο και να τον βάλεις ουσιαστικά στην καθημερινότητά σου και στη ζωή σου, είναι μερικά από τα στοιχεία μίας υγιής σχέσεις. Αν κάποιος λοιπόν κρατά από την αρχή της σχέσης μυστικά … φαντάσου τι έχει να κάνει αργότερα…


2. Έχει πολύ εγωιστική συμπεριφορά και παριστάνει την «αθώα περιστέρα»
Σίγουρα θα έχει τύχει να γνωρίσεις έναν τύπο, ο οποίος φαίνεται ήσυχος, ντροπαλός, συνεσταλμένος ή και με αρκετές ανασφάλειες. Αυτός ο τύπος λοιπόν, επιζητά από εσένα να τον φροντίζεις, να τον προσέχεις, να του κάνεις όλα τα χατίρια, για να επιβεβαιώνεται και για να διώχνει τις ανασφάλειές του. Ακόμα και στην περίπτωση που εσύ δεν έχεις πρόβλημα να δεχτείς μία τέτοια συμπεριφορά , ή πολύ απλά μπορεί να σου αρέσει να έχεις τον άνδρα στα όπα – όπα… δεν πρέπει να πέσεις την παγίδα που σου στήνει … Ποια είναι αυτή η παγίδα; Μα φυσικά, αυτός ο αθώος, συνεσταλμένος και ντροπαλός τύπος, είναι και πολύ εγωιστής, θέλει να επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο και ένας από τους τρόπους που θα προσπαθήσει στην πορεία της σχέσης σας να επιβεβαιωθεί, θα είναι με το να σε κερατώσει… Αυτό θα το κάνει, για να καταλάβει ότι η «μπογιά» του περνάει ακόμα, ενώ παράλληλα μπορεί να μην το κρύψει γιατί θα θέλει εσύ από την πλευρά σου να τον κυνηγήσεις και να τον διεκδικήσεις… Το θέμα είναι ότι ένας τέτοιος τύπου άνδρας, θα σε ξαφνιάσει με την απιστία του…


3. Είναι ο τύπος που λειτουργεί σαν τα νερά της Χαλκίδας…
Έχεις κάνει μία γνωριμία και αρχίζεις να διακρίνεις, ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο ασταθή … Τη μία μπορεί να δείχνει ερωτευμένος και τρελός μαζί σου και την άλλη μέρα να μαζεύεται και να δείχνει ότι σε βαριέται! Τον ένα μήνα μπορεί να θέλει να κάνετε κάθε μέρα σεξ και τον άλλον μήνα, να μην θέλει ούτε να σε αγγίζει! Επιπλέον, μπορεί να διαπιστώσεις ότι αυτός ο άνθρωπος λειτουργεί απρόβλεπτα και εκρηκτικά. Ξαφνικά μπορεί να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του (πχ στο ντύσιμό του), που μπορεί κάποτε να κατέκρινε, ή μπορεί να αλλάζει απόψεις για το οτιδήποτε… Πώς λοιπόν μπορείς να βασιστείς σε έναν τέτοιο άνθρωπο; Πώς μπορείς να έχεις την σιγουριά ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα σε κερατώσει; Εξάλλου δεν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο ισορροπημένο και συγκροτημένο.
Είμαι
Και ψάχνω
Ηλικία Από Έως
14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

14 μεγάλες αλήθειες για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Κάνεις λάθος ... Υπάρχουν κάποια δεδομένα που σου έχουν ξεφύγει!Δε...

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Θέλεις να ξεκινήσεις μία νέα σχέση; Δες αν είσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά σε ετοιμότητα …

Πριν μπεις στην διαδικασία να ξεκίνησεις μία νέα σταθερή σχέση ... διάβασε το παρακάτω άρθρο, θα σου φανε...

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Οι πιο συχνές δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ…

Μήπως τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σου ζωή δεν είναι πλέον και τόσο ενεργή; Ενώ προσπαθείς να «ανάψει...